id Tech Forums

id Tech 4 (Doom3/Prey/Q4) => id Tech 4 Tech Support => Topic started by: Zombie on September 13, 2014, 10:06:26 AM

Title: DOOM instantiate launch command
Post by: Zombie on September 13, 2014, 10:06:26 AM
Hello,

Does anyone remember what the exact command is to instance the editor, so I can have multiple copies of the engine running at the same time?

Thanks

Z
Title: Re: DOOM instantiate launch command
Post by: motorsep on September 13, 2014, 11:27:53 AM
+set win_allowMultipleInstances 1
Title: Re: DOOM instantiate launch command
Post by: Zombie on September 13, 2014, 11:53:34 AM
Thanks, that works perfectly.
Title: Re: DOOM instantiate launch command
Post by: Adisark on October 17, 2017, 02:51:33 AM
What is the command to launch DOOM?
Title: Re: DOOM instantiate launch command
Post by: motorsep on October 17, 2017, 03:38:19 PM
What is the command to launch DOOM?

IDSPISPOPD
Title: Re: DOOM instantiate launch command
Post by: grml4d on October 18, 2017, 02:33:43 AM
you can use doom.exe +set win_allowMultipleInstances 1
or add +set win_allowMultipleInstances 1 in a file named autoexec.cfg ...
or in a text file like adisark.cfg and launch doom.exe with +exec adisark.cfg

you can use all cvars ...some are in doomconfig.cfg like allowconsole that you should use...
lauching multiple doom is mostly good when you use internal editor : type editor in console to discover it
Title: Re: DOOM instantiate launch command
Post by: bitterman on October 18, 2017, 07:47:55 AM
Quote
IDSPISPOPD

Looks like it has a hidden meaning... 8)