Author Topic: [SOLVED] Delta5 error  (Read 96 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

0x29a

  • PD3 Beta Testers
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 51
  • Karma: +3/-19
  • Doom Newbie
    • View Profile
[SOLVED] Delta5 error
« on: June 27, 2016, 03:52:37 PM »
Hi there!
I've got this problem when loading delta5 map:
Warning: player1 is not carrying weapon_soulcube
I have no idea why it might be...
I've modified both hell1 and delta5 maps. I've tried it with vanilla hell1 and error is the same.
Modified delta5 map worked before, and I can't go back to vanilla delta5 because of the double barrel shotgun player gets back after getting back from hell.

Edit: In fact everything worked about  a year ago... I've came back to previous maps setup and error is still there. I presume is not fault of maps, but rather scripting / sdk...

Any help appreciated.
« Last Edit: June 27, 2016, 05:46:55 PM by 0x29a »

0x29a

  • PD3 Beta Testers
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 51
  • Karma: +3/-19
  • Doom Newbie
    • View Profile
Re: Delta5 error
« Reply #1 on: June 27, 2016, 04:34:26 PM »
semi-bump: As it turns out, invoking delta5.map directly through the console gives soulcube as it should be. Only transition from hell1 to delta5 gives that problem...

VGames

  • PD3 Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 746
  • Karma: +16/-69
    • View Profile
Re: Delta5 error
« Reply #2 on: June 27, 2016, 04:53:34 PM »
I think I had this problem to in PD3 and I fixed it by adding the soulcube to the player inventory on start of the map. Or maybe I added one right where the player starts so that it would be immediately picked up. Either way it worked.
Get the latest on Perfected Doom 3 here - http://www.moddb.com/mods/perfected-doom-3-version-500

0x29a

  • PD3 Beta Testers
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 51
  • Karma: +3/-19
  • Doom Newbie
    • View Profile
Re: Delta5 error
« Reply #3 on: June 27, 2016, 04:57:45 PM »
I like the first way. Can I do it via script?
All right, worked out by adding soulcube at player spawnpoint
« Last Edit: June 27, 2016, 05:47:23 PM by 0x29a »

VGames

  • PD3 Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 746
  • Karma: +16/-69
    • View Profile
Re: [SOLVED] Delta5 error
« Reply #4 on: June 27, 2016, 10:35:48 PM »
No you'll have to do it in the map editor. But the second method is much easier.
Get the latest on Perfected Doom 3 here - http://www.moddb.com/mods/perfected-doom-3-version-500