Author Topic: Converse Jack Purcell Ox Wide Wale Cord Zwart Wit  (Read 237 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

le3nu3v4

  • Newbie
  • *
  • Posts: 0
  • Karma: +0/-0
  • Doom Newbie
    • View Profile
Converse Jack Purcell Ox Wide Wale Cord Zwart Wit
« on: December 25, 2020, 09:12:29 PM »Deze keer wordt de retroklassieker gecoat in een glanzende "Enamel" colorway, en het checkschoen.com wordt gegarandeerd een dagelijkse basis. De schoen is gemaakt van glanzend geëmailleerd leer aan de bovenkant en zit bovenop een dikke rubberen middenzool in het wit. Uitgerust met witte katoenen veters, is de sneaker minimalistisch maar toch retro, en heeft hij ook de kenmerkende Jack Purcell-emblemen op de hiel en buitenzool.


Deze versie van het model, ook wel de Nieuwe Converse Schoenen genoemd, wordt geleverd met een ‘mix’ van luipaardprint, corduroy en sučde materiaal in het bovenwerk dat asymmetrisch is opgebouwd. Andere details op de schoen zijn de witte veters, metalen veteroogjes, de kenmerkende rubberen neus en een bijpassende rubberen zool die ook in het wit is uitgevoerd.


De Converse Jack Purcell Ox Wide Wale Cord Zwart Wit is geďnspireerd door Nasts jeugd toen hij vaak met vuur speelde als een vorm van rebellie. Beide kleurstellingen hebben een reflecterende vlammenprint naar keuze in Rood of Zwart. Andere details van beide paren zijn de zwarte rubberen tussenzool bovenop een blauwe rubberen buitenzool, zwarte veters, metalen oogjes en de Converse Star op de hiel.


De Japanse retailer Billy’s Tokyo heeft zojuist hun laatste samenwerking met In De Uitverkoop Converse onthuld aan het Jack Purcell-silhouet genaamd 'Blend'. De schoen is gemaakt van een ‘blend’ van luipaardprint, corduroy en sučde en is asymmetrisch gemaakt. Het kenmerkende rubberen neusontwerp aangevuld met een bijpassende rubberen zool maakt het ontwerp compleet.


https://www.checkschoen.com/