id Tech Forums

id Tech 4 (Doom3/Prey/Q4) => id Tech 4 Needs Help => Topic started by: grml4d on September 13, 2017, 01:47:22 AM

Title: "setup" needed for script debugger ?
Post by: grml4d on September 13, 2017, 01:47:22 AM
when i type the command debugger in the console , i only get a short message about it being disabled...
what should i do to enable it ?
is there a topic showing its use ?
Title: Re: "setup" needed for script debugger ?
Post by: motorsep on September 13, 2017, 01:21:36 PM
when i type the command debugger in the console , i only get a short message about it being disabled...
what should i do to enable it ?
is there a topic showing its use ?

It doesn't work in id Tech 4. The only engine that has it working is Storm Engine 2.
Title: Re: "setup" needed for script debugger ?
Post by: grml4d on September 14, 2017, 02:08:15 AM
this engine is able to play doom3 & roe ? will you make a release ?
may i use it to play hl / hl2 maps ?

there are so much scripts that interacts in doom3 .. i wonder how they did without being able to have "a debugger" or at least a mode where they are executed one by one & line by line...
Title: Re: "setup" needed for script debugger ?
Post by: Delgadonut on April 11, 2018, 06:17:32 AM
Thank you so much for setting it up. It's very useful to me. It helped me a lot.