Author Topic: Adidas Superstar Laceless Zwart Wit  (Read 54 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

j10ii5kt

  • Newbie
  • *
  • Posts: 0
  • Karma: +0/-0
  • Doom Newbie
    • View Profile
Adidas Superstar Laceless Zwart Wit
« on: June 04, 2021, 02:17:41 AM »Maar in tegenstelling tot het brandnewmore.com Forum is de constructie van de Superstar veel minder ingewikkeld, verwijderd van de bewegende delen die rechtstreeks naar het printproces zelf knikten. In plaats daarvan is het bovenwerk van wit leer overal ingeslagen met verschillende Chinese karakters, waarvan de meeste bovenop het zijprofiel zijn gestempeld. Daarnaast markeert een rode inktstempel de achterste hiel van de zool, wat gunstige elementen toevoegt in combinatie met de vergulde dubrae.


Al het andere, van de Adidas Schoenen Sale kenmerkende shell-toe tot de leren constructie, is wit getint, net als de vele iconische OG's van de Superstar. De veters, de tong en de tussenzool volgen het voorbeeld, terwijl de panelen aan de bovenkant beginnen te contrasteren in een waterkleur vol tinten zowel blauw als paars. Deze tonen komen samen op een bijna iriserende manier en visueel vergelijkbaar met de schelpen van abalone.


Net als bij zijn inaugurele opstelling uit 1970, geniet het leren bovenwerk van een Adidas Superstar Laceless Zwart Wit effen kleurenschema. Rubberen neuskappen, binnenvoering en zooleenheden wijken allemaal af van de 'Footwear White'-styling met hun enigszins vergeelde make-up. Branding op de zijwanden steelt echter de schijnwerpers met een veelkleurige vervormde esthetiek. Hoewel er geen informatie is bekendgemaakt, is het mogelijk dat het aanstaande paar deel uitmaakt van een op videogames ge´nspireerde collectie van adidas.


Hoewel identiek aan het origineel in zijn zwart/witte kleurenschema, komt het paar snel tot zijn recht door een volledig veganistische constructie met klittenband. Van het zwart geverfde hiellipje en de strepen tot de witte panelen eronder, alles is gemaakt van de wijdverspreide sluiting, elk element kan ook verder worden aangevuld met de vier meegeleverde patches. En hoewel geleid door de twee bloemenvariaties, verdiepen deze bijlagen zich ook in branding, de ene met "SNS KZK" en de andere met "KINENBI" Snelle Bezorging.https://www.brandnewmore.com/