Author Topic: Adidas Supercourt Cloud White/Glow Pink  (Read 176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mrsi8kdh

  • Newbie
  • *
  • Posts: 0
  • Karma: +0/-0
  • Doom Newbie
    • View Profile
Adidas Supercourt Cloud White/Glow Pink
« on: November 22, 2020, 08:52:01 PM »Geperforeerde 3-Stripes vormen een checkschoen.com hoek van de zijkanten van een vintage heruitgegeven tennissneaker die is bijgewerkt om punten te scoren buiten de traditionele puur witte colorway. Een in folie gestempelde industriŽle maatindicator markeert de tong om de sportieve aantrekkingskracht op te voeren.


De Adidas Schoenen Grijs is hier om je stijl op te frissen met een strakke baanlook, geÔnspireerd op vier decennia aan adidas-tennisgrootheid. Deze versie van de schoenen is gemaakt van premium leer met een doorgestikt patroon. Omdat je zo mooi bent.


De Adidas Supercourt Cloud White/Glow Pink is een frisse mode-essential die een eerbetoon is aan Adidas 'rijke archief van tennisontwerpen. Deze schoenen houden je look gepolijst met een monochroom kleurenschema dat moeiteloos versmelt met gebeeldhouwde zijwanden en een dynamische splitzool. Een tonglabel ontleend aan het verleden van Adidas en geperforeerde 3-Stripes perfectioneren deze moderne klassieker.


Het doorbreken van traditie is als het breken van de regels; soms voelt het gewoon goed. Populaire Stijl remixen klassieke elementen op het veld op een frisse nieuwe manier, door een tonglogo uit het archief toe te voegen om de retro-moderne kloof te overbruggen. Een leren constructie houdt je comfortabel terwijl je de status quo opschudt.


https://www.checkschoen.com/